Letnja škola jezika u Engleskoj

[vc_row][vc_column]

[vc_column_text]

Letnja škola jezika u Engleskoj

[/vc_column_text]

[vc_column_text]Škola Rubicon, svakog letnjeg raspusta organizuje letnju školu engleskog jezika u Velikoj Britaniji, za decu od 12-18 godina.

Obilazak i boravak u Velikoj Britaniji za decu predstavlja ogromno iskustvo i doživljaj. Tokom boravka, deca se upoznaju sa kulturom i običajima ove fantastične zemlje, i koriste engleski jezik u svakodnevnim situacijama. Ono što je najvažnije je da se deca imaju prilike da čuju kako zvuči pravi engleski jezik i oslobađaju se u komunikaciji, što im mnogo pomaže po pitanju daljeg učenja jezika.

Tokom desetodnevnog boravka, đaci pohađaju nastavu svakog prepodneva. Škola nije koncipirana kao klasična nastava, nego se akcenat stavlja na komunikaciju i na usmeno izražavanje. Na časovima se dele u grupe po nivou znanja, a u grupama su imešani sa polaznicima iz drzgih zemalja, pa su primorani da koriste jezik kako bi aktivno učestovavli u časovima.

Svakodnevni izleti po najlepšim engleskim destinacijama i znamenitostima omogućava deci da dobiju pravi uvid u englesku kulturu, nauče nešto o istoriji ove zemlje i obogate svoj rečnik.

Đacima je ubedljivo najzanimljiviji obilazak Londona, u kome provodimo nekoliko dana. Grad koji je toliko zanimljiv, kako po svom sadržaju – parkovima, restoranima, radnjama, tako i po istorijskim znamenitostima i muzejima. Sve ovo predstavlja neverovatno iskustvo i potpuni doživljaj Engleske u njenom pravom svetlu.[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]