+381 66 97 46 755

+381 65 43 88 634 

Pratite nas na

ONLINE TESTIRANJE

Prilikom upisa u našu školu, svaki potencijalni đak radi testiranje radi utvrđivanja tačnog nivoa znanja. Utvrđivanje nivoa znanja je jedna od ključnih stavki prilikom učenja jezika. Maksimalno se trudimo da na osnovu testa, kako pismenog tako i usmenog, svakog učenika smestimo u grupu koja mu je najviše prilagođena kako po nivou znanja, tako i po uzrastu.

Naš cilj je da svaki polaznik iskoristi svoj pun potencijal, u grupi koja mu najviše pristaje, te smo ove godine uveli i opciju online testiranja.

Prilikom online testiranja potrebno je da prvenstveno odaberete grupu kojoj pripadate (deca ili odrasli polaznici). Klikom na određeni link, otvara vam se nova stranica gde je potrebno ostaviti svoje podatke (ime, prezime, mail adresu i broj telefona). Za svaki test imate vremenski limit od 30 minuta. Kada završite test, on se automatski proseđuje nama i mi ćemo vas kontaktirati sa rezultatima u najkraćem roku.

*Ukoliko ste odrasli polaznik, imate opciju da izaberete test koji želite da radite (test za A1-A2 nivo ili test za B1-B2 nivo). Naš savet je da ukoliko niste sigurni na kom ste otprilike nivou, uradite oba testa.

Deca od V – VII razreda

Deca od 13 – 17 godina

Odrasli polaznici A1 – B1

Odrasli polaznici B1 – C1