+381 66 97 46 755

+381 65 43 88 634 

Pratite nas na

rubicon-o-nama

O nama

O ŠKOLI

Rubicon je škola sa tradicijom dugom više od dve decenije. Kao takva spada u jednu od najpoznatijih, najkvalitetnijih i najstarijih škola stranih jezika u Novom Sadu.

U moderno opremljenim učionicama, uz poštovanje visokih standarda u kvalitetu nastave i prijateljskoj atmosferi, našim učenicima su obezbeđeni najbolji uslovi za uspešno učenje i napredovanje.

Izuzetno smo ponosni na svoj kolektiv koga čine samo diplomirani i master profesori sa višegodišnjim iskustvom, spremni za saradnju kao i za nove, fleksibilne pristupe nastavi.

Veliki deo naših polaznika došao je u Rubicon po preporuci, što je ujedno i najbolji pokazatelj našeg kvaliteta i posvećenosti svakom pojedincu.

Ono po čemu je škola Rubicon poznata, jeste po pažljivo osmišljenom metodu rada, vođenju računa o potrebama svakog polaznika kao i bliskom komunikacijom sa roditeljima.

Takođe se ističemo po članstvu u ADDVANTAGE programu u okviru Britanskog saveza, i diplomom BIG BREAKTHROUGH, što nas čini zvaničnim centrom za polaganje Cambridge ispita (FCE, CAE, CPE).

Naručito smo ponosni na činjenicu što svi naši đaci uspešno polože pomenute međunarodne ispite, sa najvišim ocenama

(što podrazumeva prolaznost na ispitima 100%)!

Kursevi  u našoj školi su prilagođeni svim uzrastima i nivoima znanja. Bilo da ste početnik ili već posedujete izvesno znanje jezika, u školi Rubicon ćete naći odgovarajući kurs za Vas.

Kvalitet i poverenje se stiče godinama, a mi vrednim radom ulazimo u treću deceniju postojanja…

NAŠA MISIJA

Naša misija je da svim našim polaznicima obezbedimo visokokvalitetnu uslugu i pružimo najsavremeniji pristup učenju i usvajanju stranih jezika.

Želimo da naši učenici budu zadovoljni i motivisani, te da im učenje stranog jezika predstavlja uživanje.

Radi što veće motivacije i poklanjanja što veće pažnje pojedincu, nastava se odvija u malim grupama, od 5 – 8 učenika, gde se po potrebi, svakom učeniku pruža i dodatna pomoć.

rubicon-misija